Fältsäljare

Säljande kundansvarig till Poolia Jönköping

Vill du representera ett av bemanningsbranschens mest välkända varumärke? För du vet väl vem du ska ringa till när du hör frågan ”Behöver du hjälp…?”. Till Poolias kontor i centrala Jönköping söker vi nu en kundansvarig. Vill du bli en del av vårt ambitiösa och varma team? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Varje dag hjälper Poolia företag att hitta nya medarbetare inom tjänstemannasektorn som gör skillnad och hjälper människor att hitta sina nya drömtjänster. Som kundansvarig driver du en stor del av Jönköpingsregionens prospektering och nykundsbearbetning. Självklart vårdar och utvecklar du parallellt relationerna till befintliga kunder. I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitetsnivå, förmåga att bygga förtroende och hög kvalitet är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du ambitiösa och engagerade kollegor både lokalt och nationellt i koncernen.

Vem är du?

Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du vill tillhöra ett lag men trivs även att arbeta på egen hand. Du drivs och motiveras av att se resultat och kliver gärna fram som en god representant för Poolia. Vidare är du utåtriktad, ödmjuk och trivs i en fartfylld och nätverkande roll. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi ser gärna några års erfarenhet av inom B2B- och tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från bemanningsbranschen. Telefonen är ditt viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att ringa kunder för att boka dina möten. Du behöver också känna dig bekväm och kunna leda det personliga mötet med beställare på ledningsgruppsnivå för att vinna förtroende. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen.

Om verksamheten

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i ett trevligt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. Din insats som kundansvarig säljare är avgörande för vår fortsatta framgång, dels för att hitta nya spännande företag men också för att utveckla våra affärer hos befintliga kunder. Tillsammans med dig vill vi fortsätta att göra det vi är bäst på – att hitta rätt individ på rätt plats, alltid! Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
2 juli
Sista ansökningsdag
11 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54019

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.