Försäljning/Affärsutveckling

Sales Engineers till Nordomatic

Brinner du för att fånga affärsmöjligheter och bygga starka kundrelationer? Vill du representera ett starkt varumärke som arbetar med energieffektivisering av fastigheter för att skapa en bättre värld för oss alla? Då har vi helt rätt tjänst för dig! Till Nordomatic söker vi nu två Sales Engineers med placering i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!


Om Nordomatic

Nordomatic är en ledande innovatör inom fastighetsautomation och smarta lösningar. Med en passion för teknik och hållbarhet har vi över två decenniers erfarenhet av att leverera avancerade system som optimerar fastighetsdrift och förbättrar människors livskvalitet. Vi strävar efter att göra världen bekvämare, säkrare och mer energieffektiv genom att erbjuda skräddarsydda automationslösningar för fastigheter och företag. Vårt uppdrag är att skapa en smartare framtid.

För att få en bild av Nordomatic får du gärna läsa mer på hemsidan: https://nordomatic.com/sv/

Därför vill man arbeta hos oss

  • Vi värdesätter våra medarbetares utveckling och utbildar kontinuerligt, internt och externt.

  • Stora möjligheter att utvecklas och växa internt.

  • Vi är en pionjär inom fastighetsautomation, du har en bred marknad med oändliga möjligheter.

  • Trevliga kollegor som lyfter varandra och en härlig arbetsmiljö som startar varje dag med frukost.

Om tjänsterna

Vi utökar nu organisationen med ytterligare två Sales Engineers med olika fokusområden. I båda rollerna kommer du att arbeta nära Nordomatics kunder för att identifiera och implementera energieffektiva lösningar samtidigt som du bygger och upprätthåller starka kundrelationer. Du ingår i säljteamet för Affärsområdet Öst och rapporterar till Business Area Manager.

Som Sales Engineer med inriktning integration kommer du att vara nyckeln till att fortsätta utveckla Nordomatics redan etablerade samarbeten men också få möjlighet till att skapa nya kontakter inom branschen. Stor del av ditt arbete inkluderar att ta emot inkommande förfrågningar och räkna ut priser till kund. Här får du använda din tekniska expertis för att ge vägledning och fatta beslut kring skräddarsydda lösningsstrategier som skapar mervärde för våra kunder. Stort fokus ligger på att utveckla och bibehålla positiva och professionella relationer med beställare och slutkunder genom en kompetent dialog.


Som Sales Engineer med inriktningen prospektering och bearbetning
kommer du att fokusera på att bygga upp nya affärsrelationer inom fastighetsbranschen samt bearbeta redan befintliga kunder. En stor del av din arbetstid spenderas ute hos kund där du presenterar Nordomatics innovativa produkter och tjänster samtidigt som du identifierar kundens möjligheter till energiåtervinning och effektiviseringsåtgärder. Ditt främsta fokus är såväl merförsäljning som utveckling av långsiktiga kundrelationer inom ditt geografiska område. Det innebär ett dedikerat arbete med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera och genomföra kundmöten till avslutad affär med hög kundnöjdhet som resultat. Vidare arbetar du även under en stor del av din arbetstid med energikalkyler och analys av data för att kunna skräddarsy så bra lösningar som möjligt för just dina kunders behov.

Vem är du?

Vi söker dig som kan kombinera din tekniska expertis med en god kommunikationsförmåga och affärsmässighet. För att lyckas allra bäst i dessa roller har du med fördel erfarenhet av fastighetsautomation eller styr- och reglerteknik. För att förstå kundens behov och utmaningar när det gäller energiförbrukning och miljöpåverkan är det av vikt att du kan kommunicera tekniska koncept på ett begripligt sätt och bygga förtroendefulla relationer. Du är skicklig på att skapa långsiktiga kundsamarbeten och bygga starka relationer. Till dina kunskaper hör även att du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och förtroendeingivande. I dialog med kund är du lyhörd, kommunikativ och rättfram i din approach. Du trivs som allra bäst när du verkar som en samarbetspartner och arbetar nära dina kunder. Till dina egenskaper hör att du är social, strukturerad och har ett arbetssätt som präglas av planering och eget ansvar. Du är en sann lagspelare som alltid gör sitt yttersta för att teamet tillsammans ska nå nya höjder.

Hos oss får du bidra till smarta och hållbara lösningar inom fastighetsautomation och bli en del av ett företag i framkant. Vill du göra skillnad och bidra till att göra världen mer hållbar, säker och energieffektiv, då är detta tjänsten för dig!

Bra för dig att veta

  • Omfattning: Heltid

  • Arbetstider är förlagda på kontorstider måndag till fredag, med möjlighet till flex

  • Önskat startdatum: Enligt överenskommelse

Vid eventuella frågor kontakta Poolias Rekryteringskonsulter: Linnea Broman: Linnea.Broman@poolia.se - 072 078 83 17 eller Jonna Jonsson: jonna.jonsson@poolia.se - 072-177 52 68

VÅR REKRYTERINGSPROCESS:

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Intervjuer och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester och referenstagning. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Referensnummer
14896