Logistik/Transport

Sales and Logistics Coordinator to Coloreel Group AB

Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett bolag i tillväxtresa? Har du intresse för frakt- och tullprocesser och är redo att axla en nyckelroll inom säljteamet? Då kan du vara den vi söker! Till Coloreel Group AB rekryterar vi just nu en Sales and Logistics Coordinator med placering i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan idag!  

Om tjänsten

Coloreel söker en Sales and Logistics Coordinator som drivs av att göra skillnad och kan säkerställa administrationen kring tull- och orderhantering så att deras försäljningsprocess flyter på smidigt och effektivt. I rollen kommer du att arbeta tätt ihop med säljarna och bistå dem i att generera offerter och se till att leveransvillkor är korrekt specificerade. Som bolagets expert inom logistik och tullhantering agerar du som ett stöd för säljarna gällande utförandet av administrativa uppgifter och garanterar att alla import- och exporttullar följer regelverk och att nödvändig dokumentation är korrekt. Vidare kommer du i rollen ha regelbunden kontakt med leverantörer för att säkerställa smidig leverans av varor.

Du rapporterar till VP Sales.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom frakt- och tullhantering eller liknande administrativt arbete. Har du en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande. För att lyckas i rollen besitter du kunskap inom orderadministration och är van vid att arbeta med uppföljning i olika system. Då du verkar i ett internationellt bolag och har direktkontakt med säljare, distributörer och kunder från hela världen ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person har du en positiv inställning och stark initiativkraft med mycket framåtanda. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att våga ifrågasätta när det behövs. Du trivs när det är ordning och reda och levererar som bäst när arbetet utförs strukturerat. Du är duktig på att ha många bollar i luften och har en god kommunikationsförmåga för att skapa effektivitet och god sammanhållning i teamet. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ambition om att vilja lära dig mer om företaget och komma med förbättringsförslag. Du utmärker dig genom att vara proaktiv, ha en framåtblickande inställning och ett lösningsorienterat arbetssätt.

Om verksamheten

Coloreel är ett svenskt företag som har tagit fram en banbrytande produkt för direktfärgning av tråd. Företagets teknik gör det möjligt att använda en enda vit tråd för att skapa komplicerade mönster, inklusive gradienter, texturer och andra effekter, samtidigt som både kvalitet och effektivitet förbättras. Coloreels teknik hjälper textilbranschen att förflytta sig mot en mer hållbar produktion. Genom att färga tråden i realtid minskar vattenåtgången med 97% jämfört med traditionella färgningsmetoder. Dessutom leder tekniken till minskat avfall och minskad trådförbrukning. I framtiden kan tekniken också användas för sömnad, stickning och vävning.

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

  • Placeringsort är i Jönköping.

  • Du rapporterar till VP Sales.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på 072-987 27 50

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
14 november
Sista ansökningsdag
17 december
Referensnummer
13960