Drift/Underhåll

Säkerhetstekniker

Om tjänsten

Vi söker Säkerhetstekniker med inriktning mot kritisk infrastruktur till Passéra AB

Passéra AB är företaget som hjälper dig med allt som rör larm, lås, passersystem, övervakning och säkerhetstjänster. Allt vi gör, gör vi för säkerhets skull. Att arbeta inom säkerhetsbranschen är inte bara spännande och utmanande, det är också en viktig och belönande upplevelse. Alla vi som arbetar på Passera bidrar till att skydda människor och verksamheter på ett eller annat sätt. Vår främsta drivkraft är att göra vardagen smidigare, tryggare och säkrare för våra kunder. För oss finns det ingenting som är viktigare.

 Vi finns på fler orter i landet och vi växer hela tiden. Nu söker vi Säkerhetstekniker till vårt kontor i Jönköping.

I tjänsten som säkerhetstekniker arbetar du med installation, driftsättning, programmering, integrering, felsökning och service av säkerhetssystem så som passersystem, inbrott- och brandlarm och övervakningssystem hos en av våra större kunder. Du arbetar i projektform och har nära kontakt med kundens eget säkerhetsteam samt ibland även med externa entreprenörer. Utöver teknisk driftsättning och underhåll arbetar du även med rådgivning för att komplettera kundens befintliga säkerhetssystem

Tjänsten är heltid med fast månadslön.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetssystem och vi ser gärna att du har arbetat inom säkerhetsbranschen i några år.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för teknik, är lösningsorienterad och analytisk. Du tycker om att lära nytt inom ditt område och med hög servicekänsla låter du alltid din kunskap komma kunden till gagn. Du har ett förtroendeingivande förhållningssätt med ständigt fokus på att utveckla och förbättra kundens befintliga säkerhetsanordningar.

Då kommunikation och instruktioner är utformade på svenska och engelska behöver du goda kunskaper inom båda dessa språk. Vidare ingår en hel del resor i tjänsten, vilket gör att B-körkort är ett krav. Övernattningar kan förekomma.
Vår koncern präglas av god och familjär stämning och vi söker därför dig som också har lätt för att samarbeta och gärna ställer upp för dina kollegor. Vid anställningen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vidare tror vi att: 

  • Du är utbildad säkerhetstekniker eller har motsvarande kunskaper

  • Du är driven och självständig

  • Du har ett stort intresse för bra service

  • Du vill förstå kundens behov och är ansvarstagande mot kund

  • Du har B-körkort - krav

  • Du har god svenska och engelska i tal och skrift

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passera handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passera började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter.

Läs gärna mer på vår hemsida www.passera.se

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 september
Sista ansökningsdag
31 oktober
Referensnummer
13551