Tekniker

Säkerhetstekniker inom lås och dörrautomatik till Passéra

Brinner du för säkerhet och vill ha en arbetsroll med teknik inom dörr- och passersystem i fokus? Vill du bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Nu har vi den perfekta möjligheten för dig! Passéra i Jönköping växer och förstärker sitt team med en Säkerhetstekniker inom lås och dörrautomatik. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Passéra AB och med placering på huvudkontoret i Jönköping. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Säkerhetstekniker blir du en del av serviceteamet och ansvarar för såväl montage som löpande underhåll av lås och dörrautomatik. Det innebär att du självständigt installerar, driftsätter och utför efterkontroll av dörr- och passersystem med relaterade produkter hos företagets befintliga kunder. Vidare säkerställer du för att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför samtliga steg från behovsanalys till support och merförsäljning. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter inom området och även utbilda användare på plats i olika verksamheter.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det allra viktigaste att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmåns- eller tjänstebil och marknadsmässig lön.

Vem är du?

Till Jönköpings trevligaste team söker vi dig med bakgrund inom säkerhetsbranschen. För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av driftsättning och underhåll av lås och dörrautomatik samt ett starkt tekniskt intresse. Kanske arbetar du som Låssmed eller Låstekniker idag? Eller kanske har du en roll som Säkerhetstekniker men vill fördjupa och specialisera dina kunskaper ytterligare? Oavsett finns alla förutsättningar för dig att lyckas med rätt inställning, teknisk förståelse och en god branschkännedom.

Som person har du en naturlig framåtanda och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är analytisk och lösningsorienterad. Till dina styrkor hör även att du är lyhörd, kommunikativ och handlingskraftig. Att självständigt genomföra dina ansvarsområden är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige.

Läs gärna mer på vår hemsida http://www.passera.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
29 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65588