Säkerhetstekniker inom lås och dörrautomatik till Passéra

Har du ett starkt tekniskt intresse och vill arbeta med dörr- och passersystem i säkerhetsbranschen? Värnar du om att vara del av ett härligt gäng som har roligt på jobbet och gillar att arbeta tillsammans? Nu har vi den perfekta möjligheten för dig! Passéra i Jönköping växer och förstärker sitt team med en Säkerhetstekniker inom lås och dörrautomatik. Tjänsten erbjuder en gedigen utbildning och möjligheten att från grunden lära dig en spännande bransch som alltid sätter trygghet i främsta rummet. Placering är i fina kontorslokaler på huvudkontoret i centrala Jönköping.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Säkerhetstekniker inom lås och dörrautomatik blir du en del av teamet och ansvarar för såväl montage som löpande underhåll. Det innebär att du självständigt installerar, driftsätter och servar företagets kunder. Vidare säkerställer du för att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför samtliga steg från behovsanalys till support och merförsäljning. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter inom området och även utbilda användare på plats i olika verksamheter.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det allra viktigaste att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmåns- eller tjänstebil och marknadsmässig lön.

Vem är du?

Till Jönköpings trevligaste team söker vi dig med ett starkt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har arbetat inom bygg-, industri- eller fastighetsbranschen och har viljan att utveckla dina kunskaper inom säkerhet hos oss. Kanske arbetar du som låstekniker eller låssmed idag? Eller kanske har du arbetat som snickare, fastighetstekniker, elektriker eller automationstekniker? Oavsett finns alla förutsättningar att lyckas för dig med rätt inställning och en god teknisk förståelse. Vi säkerställer att du får bästa möjliga start hos oss genom en gedigen introduktion och upplärning av kompetenta kollegor.

Som person har du en naturlig framåtanda och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är analytisk och lösningsorienterad. Till dina styrkor hör även att du är lyhörd, kommunikativ och handlingskraftig. Att självständigt genomföra dina ansvarsområden är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige.

Läs gärna mer på vår hemsida www.passera.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
3 mars
Sista ansökningsdag
1 april
Referensnummer
12191