Tekniker

Resande säkerhetstekniker till Passéra

Brinner du för säkerhet och vill ha en roll med teknik och service i fokus? Trivs du som allra bäst när du får stor frihet och variation genom att arbeta ute hos olika spännande företagskunder? Nu har vi den perfekta möjligheten för dig! Passéra i Jönköping växer och förstärker sitt team med en Resande säkerhetstekniker. Kunderna befinner sig främst i mellersta Sverige, från Uddevalla ner till Västervik, och vi ser därför gärna en central placering kring Jönköping med omnejd. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Resande säkerhetstekniker blir du en del av serviceteamet och ansvarar för såväl installation som löpande underhåll av olika säkerhetssystem, så som inbrottslarm, TV-övervakningssystem och passersystem. Det innebär att du självständigt driftsätter, programmerar, integrerar och analyserar hos företagets befintliga större kunder. Vidare säkerställer du att dina kunder får bästa möjliga service. Du utför allt från behovsanalys till support och merförsäljning. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla dig uppdaterad om lagar och föreskrifter inom området och även utbilda användare på plats i olika verksamheter.

På Passéra välkomnas du till ett fritt och varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. För dig med höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget som präglas av entreprenörskap och framåtanda. Teamet består av positiva kollegor som alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet. För oss är det allra viktigaste att du ska trivas och därför erbjuds du givetvis friskvårdsbidrag, utbildningar, förmåns- eller tjänstebil och marknadsmässig lön.

Vem är du?

Till säkerhetsbranschens trevligaste team söker vi dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att passa i rollen ser vi att du är engagerad, självgående och brinner för tekniken. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och ser lösningar där andra ser hinder. Då arbetet utförs till stor del ute hos kund ställs krav på att du känner dig trygg i kundmötet samt efterföljande dialog. För dig är det viktigt att alltid sträva efter att ge kunden bästa möjliga service. Arbetet ställer även krav på struktur, noggrannhet samt mycket goda kunskaper i svenska språket. Vidare krävs B-körkort.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för Passéra handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter – alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring. Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige.

Läs gärna mer på vår hemsida http://www.passera.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
29 augusti
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65591