Release Manager

Release Manager till SAAB

Vill du vara med och forma framtidens mjukvarulanseringar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu en engagerad Release Manager till Saab som vill vara en nyckelspelare i att säkerställa smidiga och framgångsrika mjukvarureleaser. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt över ett år med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Release Manager kommer du inte bara att vara en expert på planering och koordinering, utan även en nyckelperson i att skapa och underhålla dokument som beskriver mjukvarans status och konfiguration. Du kommer att vara den som säkerställer att Saabs tekniska dokumentation är i toppklass och på rätt plats – från GIT Azure DevOps till IFS.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, management, industriell ekonomi eller motsvarande. För att passa i rollen har du relevant erfarenhet av koordinering och planering. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person har du en stark kommunikationsförmåga och samarbetar effektivt med olika team och intressenter inom organisationen. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö. Till dina starka egenskaper hör även att du är driven, målmedveten och ordningsam. Du har ett intresse för teknik och innovation, samt ser utmaningar som möjligheter att växa och utvecklas.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 november
Sista ansökningsdag
14 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69980