Rekryterare

Rekryteringskonsult – Poolia Jönköping

Är du precis som vi övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma?

Nu finns chansen att bli en del av Poolia och vårt rekryteringsteam i Jönköping. För att kunna möta våra kunders behov behöver vi nu bli ett större team. Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du med eget ansvar under Poolias välkända varumärke mot många kontaktytor.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som rekryteringskonsult på Poolia har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från införsäljning till genomförande och uppföljning. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser. Du ansvarar även för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Tillsammans med dina kollegor driver vi affärerna framåt både i det operativa som det strategiska arbetet.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt mötet med människor – kunder och kandidater. Du är utåtriktad, energisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i en roll med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete som rekryteringskonsult, gärna från rekryteringsbranschen eller en HR-funktion. Vi ser gärna att du har arbetat med kundbearbetning och tjänsteförsäljning mot kunder i chefspositioner. Du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning. Du är flytande i svenska samt bekväm med att skriva och tala engelska.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus – att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i fem länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
22 augusti
Sista ansökningsdag
23 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54224

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.