Säljare

Regionsäljare, utrustning för materialhantering och återvinning

Vill du representera en världsledande leverantör av utrustning för entreprenadmaskiner avsedd för materialhantering och återvinning? Kan du ensam ansvara för en egen region (Södra Sverige) och säkerställa att alla betydande aktörer är väl förtrogna med ALLU:s marknadsledande produkter? Då kan vi ha en väldigt rolig och lönsam framtid tillsammans!

Om tjänsten

Huvudansvaret blir att hitta, bygga och hantera lönsamma relationer med direktkunder och distributörer. Du kommer att arbeta med ett globalt ledande varumärke med unika redskap inom materialhantering och återvinning och även arbeta med eftermarknad i form av service, slit- och reservdelar. Bland våra kunder finns allt från industrier till entreprenörer och återvinningsanläggningar inom såväl privat som offentlig sektor. Du kommer att bearbeta nya kunder och marknader, men även utveckla och stärka befintliga kundsamarbeten.
Du blir en viktig del av vårt svenska försäljningskontor och kommer även arbeta i nära samarbete med vårt internationella huvudkontor. Tack vare ditt goda arbete kommer vi att stärka våra positioner ytterligare i södra Sverige. Den region du kommer att ansvarar för sträcker sig från Göteborg/Jönköping/Västervik och söderut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du utgår från hemmet eller en lokal kontorslösning som passar just dig. Någon/några dagar i veckan utgår du från hemmakontoret med planering, förberedelser och besöksbokning men majoriteten av tiden befinner du dig ute hos kunderna. Du förbereder själv dina ”roadtrips” enligt den övergripande plan du själv har varit med och skapat. För att få en heltäckande bild besöker du allt från ägare till inköpare och potentiella användare. Du kommer att vara involverad i hela kundrelationen – från kartläggning av marknaden till uppsökande försäljning, offertskrivning, förhandling, kundrådgivning, kontraktshantering, leverans och kvalitetsuppföljning. Under hela kundrelationen kommer du finnas där för att säkerställa kvalitet och kundnöjdhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har viljan och drivet att lyckas. Du är en positiv och organiserad person som kan arbeta självständigt och som tar egna initiativ. Du arbetar troligen med teknisk försäljning redan idag och vet vad det innebär att ta ansvar för en större geografisk region. Du är van att driva affärer från ax till limpa och har en förståelse för komplexa affärcykler på strategisk nivå. Arbetar du redan idag med exempelvis hydraulik, entreprenadmaskinsutrustning eller har erfarenhet av bygg-, eller återvinningsbranschen är det givetvis meriterande men minst lika viktigt är dina personliga egenskaper.
Som person är du uthållig och målmedveten i ditt agerande. Liksom vi är du passionerad kring det du gör och du vet att affärerna görs ute hos kunderna. Du älskar att träffa olika typer av människor men uppskattar också den avkoppling det innebär att vara ensam i bilen eller på ett hotellrum. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat.

Om verksamheten

ALLU designar, tillverkar och säljer produkter som ger mervärde för kunderna inom flertalet applikationer som bearbetning, separering, sortering, blandning och krossning av material. Vanliga användningsområden inkluderar jord- och avfallsåtervinning, bearbetning av förorenade massor – områden där avfall omvandlas till användbart material.
Drivet av kundernas behov har företaget förnyat metoder och utrustning med målet att omvandla arbetsmetoder och verksamhet. Historien för ALLU går tillbaka över 30 år och idag görs över 95 % av affärerna med internationella kunder globalt.
Läs mer om Allu på deras hemsida: https://www.allu.net/se/Hem

ALLU:s nätverk utgörs idag av både egna dotterbolag samt återförsäljare i mer än 30 länder

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia och frågor besvaras av Rekryteringskonsult Gerhard Fransson, 0720 78 00 21, gerhard.fransson@poolia.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför ber vi dig att söka snarast

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
28 mars
Sista ansökningsdag
26 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
59205

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.