Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till tillverkande koncern i Jönköping

Har du tidigare arbetat som redovisningsekonom och känner dig redo för nästa utmaning? Till en internationell koncern i Jönköping söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med önskad start under mars. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt till oktober. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom kommer du ingå i ett Shared Service-team om sex personer och du kommer att ansvara för den löpande redovisningen i ett av koncernens bolag. Tjänsten innebär avstämningar, upprättande av månadsbokslut, rapportering, momsredovisning och uppföljningar. Vidare kommer du stötta övriga kollegor med arbetsuppgifter så som leverantörsreskontra och kundreskontra vid behov, samt med redovisningen i koncernens övriga bolag. Rollen innebär vissa resor i regionen och du kommer få möjlighet att arbeta i en spännande koncern med så väl produktions- som utvecklingsbolag med internationell prägel.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri är detta meriterande. Som person är du självgående, initiativtagande och driven. Du kommer lägga upp ditt eget arbete och vi ser därför att du är strukturerad och att du trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du en lagspelare då du fungerar som stödfunktion gentemot kollegor i vissa enklare ekonomiska frågor men också van att arbeta självständigt då arbetet till stor del sker på egen hand. Då det förekommer resor i arbetet är körkort ett krav. Vidare är det ett krav att behärska svenska flytande i tal och skrift då du arbetar för koncernens svenska bolag, om du även talar och skriver obehindrat på engelska är detta meriterande.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
5 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56066

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.