Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Huskvarna

Har du erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas i en internationell miljö i en större koncern? Nu har du chansen att fortsätta din utveckling som redovisningsekonom i en varierad och utmanande roll. Detta är ett konsultuppdrag på heltid under minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp och ansvar över redovisning och rapportering avseende ett av koncernens dotterbolag. Du kommer att tillhöra redovisningsteamet och samarbeta tätt med kollegor i Stockholm.

Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar framförallt löpande redovisning, avstämningar, rapportering, månads- och årsbokslut och framtagning av årsredovisning.

Du blir en del av ett trevligt och drivet team, där effektivitet och noggrannhet står i fokus tillsammans med ett gediget teamwork mellan avdelningarna.

Vem är du?

Du är den som får jobbet gjort och driver det självständigt. Du har med andra ord arbetat med det här förut och är trygg i vad du kan och vet hur du hittar lösningar när du ställs inför nya utmaningar. Framför oss ser vi en driven, nyfiken och prestigelös person som gärna hjälper till och stöttar upp där det behövs. Din generella systemvana är god och du navigerar smidigt mellan program och affärssystem. Vi ser att du har 1-2 års erfarenhet inom redovisning och/eller revision sedan tidigare med god vana av självständigt bokslutsarbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att skapa årsredovisningar.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
30 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67159

Alexandra Lantto