Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Axfood

Till Axfood i Jönköping söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som vill börja det nya året med ett nytt spännande arbete. Uppdraget är ett vikariat som initialt sträcker sig till första mars 2023 med start omgående. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom kommer du att vara en del av ett kompetent team som brinner för siffror. Arbetet innefattar månads-, kvartals- och årsbokslut, du kommer att utföra moms- och skattedeklarationer samt löpande rapportering. Vidare kommer du att utföra årsredovisningar och inkomstdeklarationer, du kommer få vara delaktig i intern och extern revision samt arbeta med projekt och förbättringsarbeten.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleutbildad ekonom alternativt har en YH-utbildning inom redovisning. Du har erfarenhet av att självständigt ansvara för månads- och årsbokslut, inkomstdeklaration, skatter och moms. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom en större organisation eller har erfarenhet av SAP, Cognos och Excel. Du behärskar även svenska i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga att ta för dig och är van vid att driva processer framåt. Vi ser även att är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har dessutom lätt för att samarbeta med andra och ser dig själv som en god lagspelare. För dig är det, precis som för Axfood, viktigt att ha roligt på din arbetsplats och arbeta tillsammans!

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
17 januari
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62501