Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till Axfood Redovisningscenter

Till Axfood SSC i Jönköping söker vi nu en redovisningsekonom för ett föräldravikariat i ett år. Tjänsten är på konsultbasis. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Axfood SSC ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC skall verka utifrån gemensamma processer och system och administrera transaktionsintensiva tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.

Axfood Redovisningscenter har hand om både interna och externa bolag. Du kommer arbeta med ett antal kunder där du är ansvarig. Gruppen består av 5 medarbetare samt en teamchef.

Arbetet sker i programmen SAP Ekonomi, Hogia Symfoni och AdraMatch Accounts

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Arbeta med löpande redovisning
• Leverantörskontering
• Kundfakturering
• Bokslutsarbete och rapportering till kund månadsvis
• Årsbokslut och årsredovisning
• Inkomstdeklarationer
• K10-blanketter
• Bolagsformalia
• Analys
• Rådgivning och budgetarbete

Då det är en stor koncern kommer arbetet att innebära mycket kontakt externt och internt.

Vem är du?

För att passa för tjänsten har du en eftergymnasial ekonomiutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett brinnande intresse för redovisning och ekonomiska flöden. Som person är du en driven och serviceinriktad teamplayer som trivs i periodvis högt arbetstempo. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Om verksamheten

Välkommen till Axfoodfamiljen!
Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash, Urban Deli och Apohem
Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.
Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
16 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54906

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.