Redovisningsekonom

Redovisningsekonom – HTS Safety

Om tjänsten

Är du en lagspelande redovisningsekonom som brinner för redovisning och den digitala utvecklingen? Då kan rollen som Redovisningsekonom på HTS Safety vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Ekonomiavdelningen supporterar koncernens varumärkesbolag som återfinns i flera branscher och på flera marknader, främst Sverige och Tyskland men också bl a Danmark, England och Österrike. I din roll som Redovisningsekonom arbetar du tillsammans med ekonomichef och ekonomiassistent där ni stöttar de interna kunderna med uppföljning och analyser samt löpande redovisning- och skattefrågor allt för att underlätta din kunds vardag. Avdelningen har ett stort fokus på förbättringsarbete så att tiden läggs på uppgifter som är värdehöjande för verksamheten. För rollen är det viktigt att du vill bidra med kunskap och idéer till gruppen där ni tillsammans driver det fortsatta utvecklingsarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant ekonomiutbildning med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisningsarbete. Som person är du självgående, prestigelös, initiativtagande och drivs av ett härligt engagemang. Du förstår vikten av att vara serviceorienterad och att ha kunden i fokus. Du trivs med att finnas i ett sammanhang och arbeta tillsammans i ett team men har också förmågan att arbeta självständigt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänstens placering är i HTS Safetys nybyggda lokaler på Hedenstorp, Jönköping.

Om verksamheten

HTS Safety AB är ett dotterbolag till den norska koncernen HTS Hans Torgersen & Sønn AS. HTS-koncernen omsätter 1,4 miljarder och har 700 anställda. BeSafe bilbarnstolar, Packline takboxar, Hamax cykelsitsar, Voksi åkpåsar, Barnenshus.se Etto sporthjälmar och Swisseye sportglasögon är varumärken som ägs av koncernen. HTS Safety AB grundades 2007 i Jönköping och är idag koncernens logistikcenter.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
7 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53595

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.