Projektör/Konstruktör inom el och säkerhet till Passéra

Har du erfarenhet av projektering och konstruktion med ett särskilt intresse för el- och säkerhetssystem? Vill du bli del av ett härligt gäng som värnar om att ha roligt tillsammans på jobbet? Då har vi den perfekta chansen för dig! Nu växer Passéra och utökar sitt team med en engagerad och analytisk Projektör/Konstruktör med inriktning mot el och säkerhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen väntar en utvecklande vardag med fokus på projektering och konstruktion av el- och säkerhetssystem. Du kommer granska och framställa teknisk dokumentation, ritningar och underlag för installationer av säkerhetsanläggningar. Det innefattar såväl passersystem, brand- och inbrottslarm, kameraövervakning och lås. Till dina arbetsuppgifter hör att stötta säljorganisationen med material och i samarbete med projektledare skapa arbetshandlingar till projektets säkerhetstekniker. Om ändringar sker i samband med installation justerar du dokumentationen och upprättar relationshandlingar. Du driver dina egna ansvarsområden i projekten och är delaktig hela vägen från uppstart fram till leverans.

På Passéra erbjuds du ett varierat arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir del av en spännande tillväxtresa och för dig med ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas inom företaget. Tillsammans med positiva kollegor utgör du en viktig funktion på projektavdelningen, där alla värdesätter en stark gemenskap och delar passionen för säkerhet och teknik.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren projektör eller konstruktör inom el. För att passa i rollen ser vi gärna att du tidigare arbetat med teletekniska anläggningar enligt gällande standard och med installationsritningar. En stor del av arbetet utförs i AutoCAD och det är viktigt att du har god vana i programmet. Det är meriterande om du har kunskap i säkerhetsbranschen eller om du varit verksam inom el och installation.

För oss är det viktigt att hitta dig med ett härligt driv, positiv inställning och tekniskt intresse. Som person är du noggrann och analytisk med förmågan att se lösningar där andra ser hinder. Du motiveras av att leverera resultat med hög kvalitet och överträffa kundens förväntningar. När du arbetar med flera spännande projekt trivs du som allra bäst och är duktig på att prioritera vad som kräver ditt fokus i stunden. Att arbeta självständigt är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som gärna ställer upp där det behövs.

Om verksamheten

Säkerhet är mer än teknik, lås och regelverk. Ja, för oss handlar det om att tänka till, se sammanhanget, se med nya ögon och hitta lösningar som passar för olika fastigheter och verksamheter - alltid med din trygghet i främsta rummet. Passéra började som en lokal och småskalig uppstickare i Jönköping för drygt ett decennium sedan. Härifrån har vi vuxit och utvecklats via nya kunder, större uppdrag, fler medarbetare och mer kunskap, till att bli en nationell aktör med fortsatt lokal förankring.

Vi har både kompetens och kapacitet att ta oss an stora uppdrag och komplexa projekt, samtidigt som vi har en fot kvar på lokalt plan. Idag återfinns våra kunder främst inom större projekt, nybyggnation och offentliga verksamheter i Jönköping och i södra Sverige. Passéra är en del av Prosero Security Group. Läs gärna mer på
www.passera.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
8 mars
Sista ansökningsdag
1 april
Referensnummer
12211