Produktionsplanerare

Produktionsplanerare till Itab i Nässjö

Har du tidigare erfarenhet av produktionsplanering och trivs i en roll där du får planera och säkerställa produktionens flöde? Stimuleras du av daglig kontakt med kollegor internt och externa leverantörer och får motivation av ett högt arbetstempo? Då har vi chansen för dig!

Till Itab i Nässjö strax utanför Jönköping söker vi nu en produktionsplanerare. Tjänsten är initialt på konsultbasis under sex månader, med goda förutsättningar till anställning direkt hos Itab efter konsultuppdraget. Önskat startdatum är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som produktionsplanerare till Itab i Nässjö tillhör du ett framgångsrikt team på sex personer som alltid strävar efter att göra förbättringar och som värdesätter en positiv stämning och en god gemenskap på kontoret. Du sköter planering av produktion och montering i fabriken samt ansvarar för att planera det externa lackflödet. Du är länken mellan leverantörer och lackerare och har till uppgift att optimera flödet in till Itab. I rollen ingår många kontaktytor där ditt mål är att leverera rätt produkt i rätt tid för att säkerställa en effektiv produktion och slutligen leverans utefter kunders önskemål. Du erbjuds stora möjligheter att själv bli en del i utvecklingen av nya arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak är:
• Planering av produktion utefter kundorder och prognos
• Säkerställa leverans och produktionsflödet
• Delta i puls- och planeringsmöten
• Bevaka lagerstatus och inköp av material
• Följa upp leveranser mot produktionsplan

Arbetstid: Kontorstider måndag till fredag med möjlighet till flex.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av produktionsplanering. Har du erfarenhet av planering av lackeringsflöden är det mycket meriterande. Har du en relevant utbildning inom produktion eller logistik eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig ser vi även detta som meriterande. Du har god systemvana och har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Jeeves är detta en fördel, men inget krav. Därtill talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

För att trivas i rollen som produktionsplanerare hos Itab i Nässjö är du kommunikativ och trivs att ha dagliga externa kontakter såväl som med kollegor internt. Du drivs av ett högt arbetstempo och har en förmåga att ha flera olika parallella uppgifter igång samtidigt. Därmed ser vi också att du innehar en god struktur i hur du planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Vidare är du självgående och lösningsorienterad.

Om verksamheten

ITAB hjälper sina kunder att förvandla konsumenternas varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med hjälp av kompetens, lösningar och ett ekosystem av partners. Tillsammans med konsumenter och retailers levererar ITAB förverkligandet av fysiska, engagerande och sömlösa butiksmiljöer. De levererar mätbara resultat till sina kunder i form av butiksupplevelser, försäljning, effektivitet, service och driftskostnader. Läs gärna mer om ITAB på vår hemsida http://www.itab.com/se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 november
Sista ansökningsdag
6 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66425