Koordinator

Planeringsansvarig till kund i Jönköping

Är du en person som tycker om att skapa goda relationer och har ett tekniskt intresse? Vill du få möjligheten att vara med och bidra till att förbättra företagets operativa drift och öka kundnöjdheten? Då har vi en perfekt möjlighet för dig här!

Till kund i Jönköping söker vi nu en Planeringsansvarig som har ansvaret att planera företagets resurser. Tjänsten är initialt på konsultbasis med omgående start.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I din arbetsroll som Planeringsansvarig är din huvudsakliga arbetsuppgift att planera företagets resurser på bästa möjliga vis för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Du ser till att kunder får rätt person på rätt plats inom avtalad tidsram. En viktig uppgift blir att arbeta med att förbättra kundnöjdheten genom att förbättra kundens leveranstid, lager, ledtid och prognosprecision.

Andra arbetsuppgifter i din roll är bland annat orderregistrering, beställning av material, uppföljning av serviceuppdrag med kund och fakturering.

Du har ett tätt samarbete med produktionsledning och övriga interna avdelningar inom företaget.

Ort: Jönköping
Arbetstid: Kontorstider måndag till fredag

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller Supply Chain. Du har tidigare arbetat i en arbetsroll där du har arbetat med resursplanering och andra administrativa arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av Salesforce och SAP är det en fördel. Därtill talar och skriver du flytande på svenska och engelska. Vi ser gärna även att du har ett intresse för teknik.

För att trivas i rollen är du lösningsorientrad, kommunikativ och relationsskapande. Du är noggrann och kan med enkelhet strukturera och planera ditt arbete. Du besitter även en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös och flexibel person som värdesätter ett gott samarbete med kollegor internt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
10 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70008