Försäljning/Affärsutveckling

Passionerad och Kundorienterad Butikssäljare till Elon Kökscentrum

Drivs du av att ge utmärkt service och skapa minnesvärda kundupplevelser? Vill du vara en del av ett engagerat team som brinner för att erbjuda högkvalitativa varor och enastående service? Ta chansen och skicka in din ansökan och få möjlighet att bli en viktig del av vårt växande team! Vi söker en passionerad och energifylld butikssäljare för vitvaror som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Tjänsten är en heltidsanställning hos Elon Kökscentrum. Urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Som butikssäljare för vitvaror blir du en nyckelspelare i vårt team där du arbetar i en livlig och inspirerande miljö. Din roll omfattar flera viktiga ansvarsområden för att säkerställa att varje kundmöte blir en positiv och minnesvärd upplevelse. Din dag börjar med att hälsa kunder välkomna till butiken med ett varmt leende och en öppen attityd. Genom att lyssna aktivt på deras behov och önskemål kan du erbjuda personlig rådgivning och vägledning för att matcha dem med de bästa vitvarorna för deras hem. När det är dags för försäljning är det din uppgift att hantera transaktioner smidigt och professionellt vidare innefattar tjänsten också uppföljning med kunder.  

Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av försäljning och brinner för att hjälpa andra. Du är energisk, engagerad och har en förmåga att genom god kommunikation hantera många olika typer av människor. Du har tidigare erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du varit inom vitvarubranschen tidigare men inte ett krav. Det viktigaste är att du är redo att lära dig och att du delar vår passion för att ge kunderna den bästa serviceupplevelsen som möjligt. Du är välkomnande och vänlig, vilket gör att kunderna känner sig bekväma och uppskattade från det ögonblick de kliver in i butiken.

Flexibilitet är en annan nyckelkomponent i din personlighet. Du är redo att ta itu med olika uppgifter och situationer som kan uppstå under dagen. Det kan innebära att snabbt byta fokus från att ge råd till en kund till att hantera en försäljningstransaktion eller lösa eventuella problem som uppstår. Du är inte rädd för att ta initiativ och arbeta hårt för att uppnå dina mål och butikens framgång.

Om Verksamheten

KöksCentrum-gruppen är ett familjeföretag som sedan 1970 framgångsrikt drivit butiksrörelse inom vitvaror och köksinredning. Idag har KöksCentrum 10 butiker i södra Sverige. KöksCentrum är medlem och delägare i Elon, Nordens största leverantör av vitvaror.

Bolaget drivs idag av Bengt-Olof Denckert, Peter Engell och Tommy Leifsson.  

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 mars
Sista ansökningsdag
12 maj
Referensnummer
14708