Ekonomiassistent

Öppet hus för ekonomer tisdagen den 25 februari!

Är du en erfaren ekonom och intresserad av en ny utmaning? Vi söker just nu efter ett flertal ekonomer till våra kunder i Jönköpings län. Därav bjuder vi in till öppet hus för drop-in intervjuer och semlor. Datum: Tisdagen den 25 februari. Tid: 16:00- 18:00. Plats: Norra Strandgatan 4, ring på porttelefonen och ta hissen upp till andra våningen. Varmt välkommen!

Om tjänsten

Just nu söker vi:
– Ekonomiassistenter
– Controller
– Redovisningsekonomer

Vi vill även utöka vårt nätverk inför kommande rekryterings- och bemanningsuppdrag, så tveka inte att komma förbi!

Vem är du?

Varför Poolia?
Vi arbetar med alla typer av tjänstemän, men framförallt har vi över tjugo års erfarenhet av ekonomitjänster. Därav har vi ett återkommande flöde av spännande och kvalificerade ekonomitjänster.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
13 februari
Sista ansökningsdag
26 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56207

Madeleine Eneroth

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.