Marknadskoordinator

Marknadskoordinator till Svenssons i Tenhult

Brinner du för marknadsföring och vill arbeta med helheten hos ett varumärke från strategi till utförande? Är du en idéspruta som trivs i kreativitet, oavsett om det gäller att skapa text, grafiskt innehåll, digitala kanaler eller säljmaterial? Då har vi möjligheten för dig! Till Svenssons i Tenhult söker vi en Marknadskoordinator med högt engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Tenhult. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Marknadskoordinator väntar en perfekt vardag för dig som vill arbeta brett inom marknadsföring med såväl operativa som strategiska inslag. Ditt fokusområde är att bygga ett starkt företagsvarumärke genom grafiskt innehåll och fängslande texter. Det innefattar att utveckla hemsida, sociala medier och säljmaterial. Du trivs som allra bäst när din kreativitet flödar och du skapar innehåll till artiklar, nyhetsbrev, reklam, produktblad och bildframställning. Till dina arbetsuppgifter hör även att ta fram en långsiktig plan för allt från marknadsstrategi till produktlansering, hållbarhet och digitalisering. Du ansvarar för e-handelsdriften med att kontinuerligt uppdatera bild, text och layout samt ansvarar för inkommande ärenden. I samarbete med företagets säljavdelning är du delaktig i att koordinera mässor och event. Vidare hanterar du sökordsoptimering, tillhörande administration inom marknad samt värdefulla samarbeten med lokala medie- och reklambyråer.

På Svenssons i Tenhult välkomnas du till en familjär arbetsplats med härlig stämning och gemenskap. Du får möjlighet att använda din känsla för färg, form, bild och text genom att driva helheten inom marknadsföring från strategi till utförande. Om du dessutom är en idésprutande kreatör som vill ha varierande arbetsuppgifter är rollen som gjord för just dig. Förra året blev bolaget del av den internationella industrikoncernen Indutrade och står inför en spännande framtid. För dig med engagemang och höga ambitioner finns alla möjligheter att utvecklas och bidra till den fortsatta tillväxtresan framåt. Du rapporterar till företagets VD.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller relevant utbildning. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom marknadsföring, textförfattande och grafiskt innehåll. Vi ser gärna att du har en god kännedom i webbdesign och har arbetat i plattformen för WordPress. Du är även en van användare av Indesign, Photoshop och Illustrator. Till dina kompetensområden hör en god förståelse för olika digitala kanaler och sökordsoptimering. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Jeeves.

Som person kännetecknas du av en inspirerande kreativitet med en hög nyfikenhet och initiativförmåga. Du är van vid att självständigt driva dina ansvarsområden, samtidigt som du är prestigelös och alltid bidrar till en positiv stämning på kontoret. Att få saker att hända är en av dina starka egenskaper, likväl som att skapa en tydlig struktur och noggrannhet i ditt arbetssätt. Du är utvecklingsinriktad, innovativ och ser alltid nya lösningar snarare än hinder.

Om verksamheten

Svenssons i Tenhult AB är ett personligt familjeföretag med lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa beslag från de ledande tillverkarna. Vi levererar till snickeri-, hus- och metallindustrin med fokus på bästa service gentemot våra kunder.

Någonting som alltid varit vårt mål i företaget, är att kunna erbjuda mer än bara rätt produkter till rätt pris på rätt tid och plats. Vår strävan har alltid varit att erbjuda mervärde i form av ett ojämförbart kunnande. Vi levererar spjutspetskompetens och med den värdefull support till våra kunder.

Läs gärna mer på vår hemsida http://www.svenssonsbeslag.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
26 juli
Sista ansökningsdag
23 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65280