Marknadsassistent

Marknadsassistent till företag i Jönköping

Har du ett intresse för kommunikation och trivs med att arbeta i olika sociala medier? Till kund i Jönköping söker vi nu en marknadsassistent med start i början av mars. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas initialt pågå sex månader framöver, med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som marknadsassistent kommer du att ha ett tätt samarbete med verksamhetsutvecklare och VD, där du kommer stötta upp i olika processer. Arbetet kommer innebära allt ifrån att ingå i projektmöten till att ta mötesnoteringar. Du kommer även att ansvara för företagets sociala medier, deras hemsida samt olika interna processer. Vidare kommer du fungera som en av nyckelpersonerna vid uppstart av miljöcertifiering och ett nytt hållbarhetsprogram.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du är van av att arbeta i olika IT-miljöer och har du tidigare erfarenheter av att arbeta i CRM-system är detta meriterande. Som person är du glad och positiv med ett öga för layout. Nyckeln i din roll är kommunikation och vi ser därför att du kan uttrycka dig i både tal och skrift på så väl engelska som svenska.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
8 januari
Sista ansökningsdag
26 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55793

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.