Löneadministration

Löneadministratör till Svenska Kyrkan i Jönköping

Är du en Löneadministratör som vill utvecklas i en samhällsviktig organisation? För Svenska Kyrkans räkning söker vi en Löneadministratör med start så snart som möjligt. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under minst 1 år.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Löneadministratör ansvarar du för 150–200 löner inklusive löner för säsongspersonal. Ditt arbete innefattar hela lönekörningen från kontroll av tidrapportering och schemaläggning, löneberedning, fastställande av lön fram till att dina kollegor på ekonomi betalar ut och bokför lönefilen. Därtill stöttar du dina medarbetare i tillhörande adminstrativa arbetsuppgifter och bidrar till att effektivisera arbetssätt och rutiner.

Här blir du en del av en trevlig arbetsplats i centrala Jönköping. Tillsammans med kollegor från Ekonomi kommer du att arbeta i en arbetsmiljö som präglas av god kommunikation, professionalism och mycket samarbete. Vi ser att du som söker delar Svenska kyrkans värdegrund.

Vem är du?

Hos Svenska kyrkan får du möjlighet att arbeta i en nytänkande organisation som strävar efter att vara en bedjande, barmhärtig och modig kyrka. Du blir en betydelsefull del av arbetslaget i Jönköping. Du som söker har en relevant utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har med fördel arbetat i ett lönesystem tidigare. Vidare är du flytande i svenska likväl i tal som skrift.

Som person är du en teamspelare, ansvarstagande och strukturerad. Du samarbetar bra med dina kollegor, är lyhörd och tar gärna egna initiativ. Därtill är du analytisk och flexibel och har en god förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Svenska kyrkan Jönköping har cirka 150 anställda och omfattar tio kyrkor med församlingshem, tre förskolor, sex kyrkogårdar, familjerådgivning, sjukhuskyrka, skol- och universitetskyrka samt verksamhetsstöd. Svenska kyrkan Jönköpings vision är ”ett gott liv för alla” och våra ledord är kärlek, respekt och ett stödjande förhållningssätt. Läs gärna mer om oss på http://www.svenskakyrkan.se/jonkoping.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
15 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66530