Löneadministration

Löneadministratör till Axfood SSC

Till Axfood SSC i Jönköping söker vi nu en erfaren löneadministratör till deras härliga löneteam med start under januari. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå till 31 augusti med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör blir du en del av löneadministrationsteamet. Du arbetar huvudsakligen med traditionellt lönearbete, där du bland annat hanterar intyg, årsinkomster och att tolka lönefrågor. Vidare kommer du hantera reseräkningar, utlägg och frågor kring lön från medarbetare och chefer i organisationen.

Axfood SSC (Shared Service Center) i Jönköping fungerar som Axfoodkoncernens ekonomi- och löneavdelning samt ekonomi- och medarbetarsupport. Axfood SSC utmärker sig genom att med effektiva arbetssätt och kompetenta och engagerade medarbetare ta fram korrekt och punktlig ekonomi- och HR-information. Axfood SSC sitter i moderna lokaler med ett öppet kontorslandskap.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom lön och några års erfarenhet av kvalificerat lönearbete. Du trivs att arbeta i team tillsammans med kollegor och vill utvecklas i din roll. Arbetet präglas av periodvis högt tempo och varierade arbetsuppgifter, vilket ställer krav på flexibilitet och struktur. Som person behöver du vara serviceinriktad och prestigelös.

Om verksamheten

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 februari
Sista ansökningsdag
29 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56161

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.