Löneadministration

Löneadministratör med kunskap inom Hogia

Är du en person som har erfarenhet inom löneadministration? Vill du vara med och arbeta med ständiga förbättringar gällande administration? Då kanske vi har tjänsten för dig! Till vår kund i Jönköping söker vi nu en duktig löneadministratör med start omgående. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt sex månader. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer du bland annat att ha ansvar över löneprocessen, administration kopplat till löner och systemstöd. Du kommer att ansvara för fortsatt implementering av Hogia samt ingå i projektet som implementerar Sympa, därav kräver rollen att du har goda kunskaper inom Hogia. Vidare kommer du ha en rådgivande roll för chefer inom lönerelaterade frågor, du kommer hantera löpande rapportering samt förbereda och bistå med underlag gällande personalfrågor. Arbetet innefattar också allmän HR-administration.

Vem är du?

Vi söker dig som har en några års arbetserfarenhet från liknande arbete, det är meriterande om du har en högskoleexamen. Du besitter mycket goda kunskaper inom Hogia och Excel. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Du har ett intresse för lönerelaterade frågor och har god förmåga att kommunicera med olika intressenter. Du är självständig i ditt arbete som löneadministratör och vi ser gärna att du har arbetat med både tjänstemän och kollektivanställda. Har du erfarenhet av att ha implementerat ett nytt lönesystem/HR-system är det meriterande.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.
Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
11 januari
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62666