Teknik/Ingenjörstjänster

Ljusdesigner till Hide-a-lite

Är du en passionerad Ljusdesigner med ett brinnande intresse för att designa ljuslösningar? Vill du arbeta för ett starkt varumärke i belysningsbranschen? Då kan du vara den vi letar efter! Nu finns det en möjlighet att bli en del av vårt dedikerade team på Hide-a-lite, som ständigt strävar efter att skapa en ljus framtid tillsammans med våra kunder. Urval och Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Om tjänsten

Som Ljusdesigner hos oss är din huvuduppgift att erbjuda expertis och stöd inom ljusplanering till våra kunder, med hänsyn till deras unika behov. Du kommer att samarbeta nära våra kunder och säljteam i Sverige, Norge och Danmark under varumärket Hide-a-lite. Dina projekt kommer att spänna över en mängd olika miljöer inklusive industrier, kontor, restauranger, butiker, hotell, villor och utomhusområden. Att arbeta i ett högt tempo och samtidigt leverera ljussättningar med noggrannhet till kunder kommer vara en stor del av din vardag. I ditt arbete kommer du även ha kontakt med elektriker, elgrossister, konsulter och ibland slutkund. 

Rollen innebär mycket eget ansvar i flera parallella projekt där du hanterar information och kravställningar från kund. Vår bransch är i ständig utveckling och vi är angelägna om att ligga i framkant. Därför är ditt intresse för belysning viktigt och vi tror att du har ett driv att vilja utvecklas tillsammans med oss. Att du kommer ha roligt på jobbet, det lovar vi! 
Du välkomnas in i ett härligt och kompetent team på 13 personer med väldigt god sammanhållning och rapporterar till Chef för Ljusdesign. Tjänsten utgör en tillsvidareanställning på heltid. Placering på vårt huvudkontor i Bankeryd. Tillträde enligt överenskommelse.  

Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se eller 072-987 27 50

Vem är du? 

Vi söker dig som är utbildad Ljusdesigner eller motsvarande och har ett intresse för både teknik och design. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Dialux Evo och CAD samt talar och skriver flytande på svenska och engelska. Vi finner det mycket meriterande om du har kunskap inom Indesign och Illustrator eller har en teknisk bakgrund inom el.  

Som person är du initiativrik och strukturerad. För dig faller det sig naturligt att be om hjälp när det behövs och du söker ständigt nya lösningar för din kund. Du är lyhörd, noggrann och känner dig trygg att självständigt kunna fatta egna beslut. Vidare behöver du ha en positiv inställning och vara duktig på att skapa och bygga kundrelationer på ett ödmjukt sätt. Vi värdesätter att du har en god förmåga att tydligt och professionellt förmedla ljuskunskap vidare till våra kunder. Att också kunna använda din kreativa sida i projekteringar och vid problemlösning ser vi som en styrka.  

Vad vi erbjuder dig 

När du blir en del av vårt team kan du förvänta dig en inspirerande familjär arbetsmiljö med en rad förmåner. Du kommer att få möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke och bli en del av ett härligt team med kunniga kollegor med en positiv arbetskultur. Dessutom strävar vi efter att främja medarbetarnas utveckling och kunskap genom vår interna Hide-a-lite Business Academy.
Genom vårt onboardingprogram underlättar vi din integration i organisationen. Hos oss är ditt välbefinnande och framgång av högsta prioritet. 

Vi ser fram emot att få ta del av dina talanger! Om du gillar att tala inför grupp, är flerspråkig eller har andra färdigheter som kan vara till nytta för oss, är det något vi ser positivt på. Vi uppskattar mångfald och ser fram emot att dra nytta av dina unika styrkor i vårt team. Så, överraska oss gärna med det du har att erbjuda! 

Om Elektro Elco och Hide-a-lite

Vi skapar effektiva och attraktiva belysningslösningar för nordiska förhållanden. Varumärket Hide-a-lite ägs och marknadsförs av Elektro Elco AB. Vår kultur definieras av principen "We walk the extra MILE”, där varje bokstav i MILE representerar en viktig aspekt av hur vi agerar och samarbetar. Vi strävar efter att leva dessa värderingar varje dag, och det är genom att gå den extra milen som vi formar en framgångsrik och inkluderande arbetskultur. Vi delar med oss av – och är mottagliga för – varandras efterenheter och kunskap. 

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 510 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.  

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 februari
Sista ansökningsdag
6 mars
Referensnummer
14428