Verkstadstekniker

Låstekniker till Yxhage Lås & Europalarm AB

Är du en stjärna på att ge service och har ett stort intresse för teknik och mekanik? Vill du bli en del av en spännande bransch och en familjär verksamhet? Då har vi tjänsten för dig! Yxhage Lås & Europalarm AB växer och söker därmed ytterligare en medarbetare. Med placering i Jönköping söker vi en tekniskt intresserad Låstekniker. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Låstekniker väntar en vardag för dig med ett tekniskt intresse som vill arbeta både praktiskt och serviceinriktat. Hos Yxhage Lås kommer du att arbeta både i låsverkstaden och i butiken. Dina primära arbetsuppgifter består av tillverkning av lås, cylindrar och nycklar. Du arbetar även till viss del med försäljning i butik. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du en god order- och varuhantering och håller butiken i gott skick. Att vara företagets ansikte utåt är för dig en självklarhet och du är gärna den första som tar emot kunder på besök i butiken. Genom ett gott bemötande och rådgivning ger du värdefull hjälp i att hitta rätt produkt eller lösning utifrån kundens önskemål.

Hos Yxhage Lås erbjuds du ett varierat och praktiskt arbete med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir del av en familjär verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ett härligt gäng utgör du en viktig funktion hos Yxhage Lås, där alla värdesätter en stark teamkänsla och delar passionen för säkerhet. Totalt i verksamheten finns det 11 kollegor i Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse med tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Kanske har du en utbildning med en teknisk inriktning? Eller kanske har du tidigare erfarenhet från fastighets- eller låsbranschen och nu söker efter en ny utmaning? Det viktigaste för oss är att du har en engagerad, driven och positiv inställning. Du har en stark vilja att lära och ser fram emot att få teknisk kunskap inom företagets tjänste- och produkterbjudande. Har du tidigare erfarenhet av kundbemötande och försäljning i butik ser vi detta som meriterande.

Som person är du tekniskt intresserad, serviceinriktad och kommunikativ och bemöter varje kund på ett professionellt sätt. För att lyckas i rollen är du flexibel och trivs med ett praktiskt och varierande arbete. Att prioritera vad som kräver ditt fokus för stunden är en av dina styrkor och till dina egenskaper hör även att du är strukturerad och noggrann. Du uppskattar ett gott samarbete och har samtidigt förmågan att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du har en god datorvana samt förmåga att uttrycka dig både muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Om verksamheten

Vi känner Jönköping – och Jönköping känner oss. Faktum är att en ansenlig del av låsen i stadens dörrar kommer från just Yxhage Lås & Europalarm AB. Genom åren har Yxhage Lås hjälpt tusentals människor till en tryggare vardag. Bland deras kunder finns allt från privatpersoner och bostadsrättsföreningar till företag och myndigheter. Oavsett om du behöver hjälp med kameraövervakning eller installation av kodlås och mekaniska lås har Yxhage Lås lösningen för dig. De hjälper dig även se över brandskydd och utrymningsvägar, samt hur du förbättrar tillgängligheten i dina lokaler för människor med funktionshinder.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
1 september
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65652

Jonna Jonsson