Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör till Fagerhult

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Har du ett brinnande intresse för kvalitet och vill bli en del av en av Europas ledande belysningskoncerner? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi söker nu en Kvalitetsingenjör till Fagerhults Belysning med placeringsort i Habo. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Fagerhults Belysning väntar nu en spännande och varierande vardag för dig med intresse för kvalitet. I rollen som Kvalitetsingenjör blir ditt huvudsakliga ansvarsområde att arbeta med avvikelser från verksamhetens leverantörer, samt se till att säkra och utveckla kvalitetsförbättringar framåt. Det finns goda möjligheter att påverka och utveckla samarbetet med leverantörer för driva kvalitetsarbetet framåt. För ökad kundnöjdhet och lönsamhet är du som Kvalitetsingenjör drivande i relationsbyggandet med leverantörer. Med syfte att säkerställa kvaliteten i tillverkningsprocessen lägger du även en vikt vid att vara ett kvalitetstekniskt stöd gentemot produktionen på Fagerhults Belysning. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor och många kontaktytor både inom som utanför verksamheten.

På Fagerhults Belysning får du möjlighet att arbeta i en internationell koncern med en familjär och jordnära känsla. I verksamheten finns en stark stolthet och hög kunskapsnivå, vilket innebär att du blir omgiven av engagerade kollegor. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter för rätt individ. Som Kvalitetsingenjör tillhör du miljö & kvalitetsavdelningen som idag består av 11 kompetenta kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Habo, där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som med energi och nyfikenhet vill bidra till utvecklingen och effektiviseringen inom kvalitetsförbättringar på Fagerhults Belysning. Du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning, och minst fem års arbetslivserfarenhet. Kanske har du en bakgrund inom produktionsteknik eller inköp? Eller kanske har du praktiska färdigheter inom kvalitetsrelaterat arbete och nu är på jakt efter nya möjligheter? Det viktigaste för oss är att du på något sätt har en bakgrund inom tillverkande företag och ett brinnande intresse för kvalitet. Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du relationsbyggande, kommunikativ och lösningsorienterad. I mötet med andra människor är du utåtriktad och skapar lätt ett förtroende. Vidare är du trygg i dina beslut och har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du självständigt kan planera och driva dina ansvarsområden framåt. Till dina egenskaper hör även att du har ett kritiskt tänkande och ser lösningar. På Fagerhults Belysning får du ta del av ett gott samarbetsklimat och bli en del av en spännande resa. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus-och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och uppkopplade belysningslösningar som utvecklas utifrån ett fokus på hållbarhet och kunskap om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Fagerhult har ett nära samarbete med kunder och intressenter på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar för globala kunder – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden. Läs gärna mer på http://www.fagerhult.com. Fagerhult är en del av koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag med 4200 anställda i 28 länder runt om i världen. Fagerhult är en av de tolv varumärken som finns i koncernens portfölj.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
18 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65177