Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare till transportföretag i Jönköping

Dags att testa på ett kontorsjobb och bygga på med nya erfarenheter? Vill du utvecklas i en adminstrativt men samtidigt social roll? Nu har du chansen att bi en del av ett härligt team här i Jönköping, du arbetar med likasinnade kollegor och bygger samtidigt på ditt CV med meriterande kunskaper. Det är ett långsiktigt uppdrag på heltid och inledningsvis på konsultbasis med goda möjligheter till övertag.

Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag!

Om tjänsten

Du kommer få vara en del av ett kundserviceteam där fokus alltid ligger på att ge bästa möjliga service till kunderna. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att få ta del av en varierande vardag där du har kontakt med företagets större kunder. Du kommer få övervaka och kontrollera så att bokningar löper på bra samt hålla dessa uppdaterade. Vidare kommer tjänsten innebära kundkontakt via telefon och mail, där du hanterar ärenden av stor variation.

I denna roll får du utveckla din kompetens inom allt från administration och systemkunskap till kundkontakt och problemlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och har ett genuint intresse för service. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av kundservice, gärna över telefon, samt goda datorkunskaper. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. För att kunna prestera bra i tjänsten behöver du ha en god kommunikativ förmåga och gilla ordning och reda. Du gillar att ha fler bollar i luften och är flexibel i ditt arbete. För att du ska trivas hos vår kund behöver du även vara självgående, gilla ett högt tempo och vara en lagspelare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
22 juni
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62279