Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare till logistikföretag i Jönköping

Till en av våra kunder inom logistik- och transportsektorn söker vi nu en social servicestjärna till företagets kundtjänstavdelning. Uppdraget är på konsultbasis med start snarast möjligt och pågår initialt fram till och med september med goda chanser till övertag för rätt person! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer bli en del av ett kundserviceteam som tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Placering för tjänsten är Torsvik utanför Jönköping.

– Kundservice via telefon och mail
– Hantera försändelser inom Sverige och utomlands
– Kontakt med speditörer i Norge, Finland och Danmark

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen och ett brinnande intresse för service. För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av kundservice, gärna över telefon, samt goda datorkunskaper. Har du sedan tidigare förståelse för transportbranschen ses det som meriterande. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Som person är du kundorienterad med hög servicekänsla. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att organisera och planera. Du är flexibel och gillar att ha flera varierande arbetsuppgifter igång samtidigt. För att trivas med tjänsten behöver du även vara självgående, gilla ett högt tempo och vara en lagspelare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
16 april
Sista ansökningsdag
22 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59222

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.