Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare till kund i Jönköping

Har du en talang för att koordinera, organisera och skapa struktur i ditt arbete? Lockas du av att arbeta i en roll där du kan ge utmärkt service till företagets kunder varje dag? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu en medarbetare till kundtjänst för en kund i Jönköping. Uppdraget börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora möjligheter till fast anställning efter denna period. Önskat startdatum för tjänsten är i slutet av augusti eller i början av september.

Urval och intervjuer sker löpnade. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt, med daglig kontakt med våra kunder för att säkerställa att de får förstklassig service. Du kommer att kommunicera både via telefon och e-post, och dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat att hantera ordrar, behandla reklamationer, utföra krediteringar och eventuellt hantera fakturor. Du kommer också att arbeta med administrativa system för att hitta lösningar och samarbeta med kollegor internt för att driva ärenden framåt och säkerställa kundnöjdhet.

Här får du chansen att bli en del av ett engagerat team med en fantastisk arbetsmiljö!

Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstid, med möjlighet till flexibla tider.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetslivserfarenhet, fördelaktigt inom service eller administration. Du behärskar MS Office väl och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

För att du ska trivas och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare tror vi att du är en och serviceinriktad och positiv person. Du är nyfiken och entusiastisk inför att lära dig nya saker och att ta dig an utmaningar. Att möta olika människor och lösa problem för att göra kunder nöjda är något som motiverar dig. Vidare trivs du i en snabb och dynamisk arbetsmiljö där du kan arbeta prestigelöst. Vi ser gärna att du är en lagspelare som värdesätter samarbete och kommunikation med dina kollegor.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
9 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71835

Julia Enhult

Rebecca Levinsson