Personaladministratör

Kund- och Personalsupport till Stormtrivs i Jönköping

Brinner du för att ge högklassig service och är en fena på adminstration? Vill du få möjligheten att arbeta i en givande roll tillsammans med härliga kollegor? Stormtrivs växer och vi söker därför omgående efter deras nästa kollega i rollen som Kund- och Personalsupport. Uppdraget är på konsultbasis och sträcker sig initialt till efter sommaren. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Kund- och Personalsupport kommer du erbjudas en varierande vardag med högt tempo. Du kommer bli en del av ett härligt team som tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Telefon och dator är dina främsta arbetsredskap där du ansvara för bokningar i bolagets affärssystem och finnas tillgänglig i Stormtrivs reception. Arbetet sker i flertalet system så vi ser gärna att du är systemvan.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har en gymanisexamen och tidigare arbetat i en kundorienterad roll där service står i fokus. Du älskar att möta människor och trivs bra med att ge service både över telefon, mail och genom direktkontakt. Som person är du prestigelös och hugger i där det behövs för att häjlpa dina kollegor. Du har en effektivitet i ditt arbete men har samtidigt ett öga för detaljer och en stor noggrannhet i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och driven med en förmåga att skifta fokus snabbt och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort är ett krav för tjänsten och du talar och skriver obehindrat på så väl svenska som engelska.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Om verksamheten

Stormtrivs startades 1999 av Åsa Storm. Företaget hade då endast tre anställda, men idag sysselsätter Stormtrivs över 200 människor. Förrutom Åsa Storm är Thomas Bergström delägare. Stormtrivs är en del av Huset Invest. För mer information om företagsgruppen besök Huset Invest http://www.husetinvest.se

Genom kollektivavtal samt försäkringar för både personal och kunder säkerställer vi att alla som kommer i kontakt med oss har den trygghet som behövs.

Alla våra anställda arbetar under sekretessavtal och vi är sedan en lång tid miljödiplomerade. Verksamheten är fördelad på städtjänster för privat- och företagskunder samt hemtjänst. Däremellan erbjuder vi en mängd kringtjänster. Om inget annat avtalats tillämpar vi 3 månaders uppsägningstid. Avbokning senare än 48 timmar före städtillfället debiteras kund.

Vi står för hög kvalitet och har byggt hela vår verksamhet kring att göra det bättre för miljön och våra medmänniskor.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
17 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59667

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.