Jurist

Jurister till JUREDIQ i Jönköping

Är du en framåtriktad och erfaren Jurist som vill utvecklas inom ett expanderande bolag som gör skillnad? Har du ett brinnande intresse för affärsjuridiska ärenden och vill arbeta i en verksamhetsnära roll med många kontaktytor inom Jönköpings näringsliv? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi Jurister till JUREDIQ. Här du får möjlighet till ett varierande arbete med spännande utvecklingsmöjligheter. Placeringsort är Jönköping. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

JUREDIQ i Jönköping fortsätter att växa vilket medför att vi nu söker fler talangfulla jurister. I rollen som Jurist kommer du att ingå i ett team om tre personer som arbetar med affärsjuridiska ärenden inom bolagsrätt, fastighetsrätt och familjerätt, samt processrätt inom dessa tre områden. I denna roll kommer du att handha eget ansvar för dina kunder samt samarbetspartners, och kontinuerligt arbeta med juridisk rådgivning. Du driver dina mål på ett självständigt sätt, arbetar dagligen med löpande uppföljningar och fungerar som ett bollplank inom juridiska frågor, både inom din spetskompetens samt inom andra segment. Vidare innefattar rollen förhandlingar och upprättande av avtal med fokus inom ett brett affärsjuridiskt område. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att kunderna till JUREDIQ når sina mål.

På JUREDQ får du chansen att arbeta med en verksamhetsnära juridik och rådgivning som gör skillnad. Här är du som medarbetare den största tillgången och därför letar vi just nu efter dig som är engagerad, modig och nyfiken. I gengäld får du möjlighet att ta del av en professionell utveckling och tillsammans med dina kollegor bidra till bolagets framgångar.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har en akademisk utbildning inom juridik och minst två till tre års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom minst två av följande gebit; bolagsrätt, fastighetsrätt och familjerätt. Du kan i tal och skrift formulera dig på ett bra sätt, både på svenska som på engelska. Som person är du utåtriktad, engagerad och initiativtagande och har ett starkt kundorienterat fokus. Professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt då ditt arbete kommer att präglas av kontakt med människor som befinner sig i olika faser i livet. Därav har du som person även en god servicekänsla, mod och viljan att kommunicera på ett ödmjukt och resonabelt sätt med det juridiska innehållet i fokus.

På JUREDIQ får du en tidig klientkontakt och erbjuds en brant utvecklingskurva. Här blir du en del av en inkluderande, prestigelös och social arbetsplats, samt ett professionellt team som arbetar nära Jönköpings näringsliv. Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

JUREDIQ AB bildades år 2020 med säte i Jönköping. De är inriktade på affärsjuridik och redovisning mot små och medelstora företag. Juridiken står på tre ben, nämligen bolagsrätt, fastighetsrätt och familjerätt. Redovisningen utgörs av löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, deklaration, skatt och företagsrådgivning. Deras vision är att skapa förutsättningar för företag och företagare att lyckas genom att förenkla och effektivisera företagens juridiska och ekonomiska behov. De tror på personlig, nära och varaktig relation med kunder och arbetar ständigt med att hjälpa kunder få mer tid över till deras respektive kärnverksamheter. JUREDIQ kombinerar moderna och flexibla lösningar med en nära och personlig kontakt i alla led.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
8 augusti
Sista ansökningsdag
28 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65160

Linnea Broman