Projektadministratör

Junior Projektadministratör till Vattenfall i Jönköping

Har du en förståelse för ekonomiska flöden och är strukturerad i ditt arbetssätt? Till Vattenfall i Jönköping söker vi nu en Junior Projektadministratör omgående. Uppdraget är på konsultbasis och kommer initialt pågå fram till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Junior Projektadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära ekonomiuppföljning, fakturering samt sammanställning och rapportering till Projektcontroller. Vidare kommer du ansvara för allmänna administrativa uppgifter som stöttar Projektledare i deras uppdrag.

Vem är du?

För att passa i rollen ser vi att du har minst en gymnasieexamen, gärna från ekonomiprogrammet. Vidare har du tidigare erfarenheter av ekonomirapportering och projektuppföljning. Har du arbetat i SAP är detta meriterande. Som person är du noggrann, metodisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en förmåga att skapa egen struktur, tempoväxla och prioritera vad som är viktigast i just det läget. Du är flytande i så väl tal som skrift i både svenska och engelska.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
1 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56633

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.