Ekonomi/Finans

Junior Ekonom till Elektro Elco AB

Är du en ekonom som drivs av utveckling och vill få möjlighet att jobba i ett kompetent ekonomiteam? Är du en person som sprider glädje och tror på att arbete kan vara roligt samtidigt som det är produktivt? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker just nu en junior ekonom till Elektro Elco.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på kontoret i Bankeryd. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.
För frågor kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lovisa Fransson på Lovisa.Fransson@poolia.se,
072-987 27 50.

Om tjänsten

Som junior ekonom hos Elektro Elco kommer du få hantera och bokföra företagets ekonomiska transaktioner samt ansvara över leverantörs- och kundreskontra. Vidare kommer du delta i ekonomisk rapportering, analys och samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa korrekt bokföring. Rollen innefattar också att du följer upp banktransaktioner, inklusive kontoutdrag och överföringar för att se till att de matchar företagets bokföringsposter och att inga fel har uppstått. Slutligen kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att deras ekonomiska processer går i linje med lagar och regler.

Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet av kvalificerat arbete och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att passa in i rollen är det viktigt att du är lösningsorienterad, driven och har förmåga att kunna se helheten. Du trivs bäst i en miljö där det är högt i tak och du arbetar med en grundtanke om att det är laget före jaget. Du är mån om att arbetsglädje och god stämning är viktiga faktorer för att göra varje arbetsdag meningsfull men du är heller inte rädd för att säga vad du tycker och tänker.

Om verksamheten

Elektro Elco ingår i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag. Koncernen omsatte 2022 ca SEK 4,7 miljarder SEK och har ca 1000 anställda. Elektro Elco AB omsatte 2022 ca 509 miljoner SEK och har ca 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Bankeryd med säljkontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Elektro Elco är ett företag i teknikens framkant som utvecklar moderna belysningslösningar under varumärket Hide-a-lite.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Referensnummer
13503