PC-support

IT-tekniker till Jönköpings Kommun

Till Jönköpings Kommun söker vi nu en IT-tekniker för kortare uppdrag med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som IT-tekniker arbetar du som support i 1:a linje. Arbetet utförs via telefon och fjärrstyrning, i vissa fall kan det också bli aktuellt med på-platsservice ute på verksamheterna i form av enklare felavhjälpning och leverans av hårdvara. Du kommer arbeta i med Microsoft Office, Windows och Citrix. Ärenden skapas och hanteras i ärendehanteringssystemet Footprints.

Vem är du?

För att passa för tjänsten har du minst en gymnaiseexamen och relevant arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. Som person är du kommunikativ, en lagspelare samt relationsskapande.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
9 oktober
Sista ansökningsdag
21 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54810

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.