Säljare

Intresseansökan till kommande uppdrag inom försäljning i Jönköping

Är du en driven och ambitiös säljare som letar efter nya möjligheter? Se hit! Vi söker ständigt grymma säljare för kommande uppdrag i Jönköping med omnejd. Konsultuppdragen varierar beroende på kundens behov. Vi samarbetar med kunder i varierande storlek och inom många olika branscher. Genom denna intresseanmälan öppnar du upp dina möjligheter för framtida utmaningar inom just ditt specialistområde.

Skicka in ditt CV och personliga brev, så hör vi av oss så fort vi har en tjänst som matchar din profil!

Om tjänsten

I rollen som säljare representerar du kunden och dess varumärke genom din kontakt med företagets intressenter. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande är följande:

– Kontakt med potentiella kunder via e-post, telefon eller personliga besök
– Genomföra säljmöten
– Bibehålla och utveckla befintliga kunder
– Föreslå och presentera relevanta produkter eller tjänster som förbättrar/löser kundens behov
– Stänga affärer med kunder, skriva offerter och lägga ordrar

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag och att vi inte i förtid kan ange exakta arbetsuppgifter som tjänsten innehåller.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom B2B försäljning. Du har god vana att bearbeta nya kunder och utveckla befintliga relationer. För att lyckas i rollen har du ett tydligt fokus på försäljning och kundutveckling. Du är genuint intresserad av att sätta dig in i olika kunders processer och utmaningar, på så vis är du lösningsorienterad och flexibel. Vidare motiveras du av uppsatta mål och besitter ett starkt eget driv.

Majoriteten av tjänsterna inom försäljning innefattar många kontaktytor, både internt och externt, därav är det viktigt att du är prestigelös, kommunikativ och initiativtagande. Du har god datorvana samt talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, det är därför viktigt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 januari
Sista ansökningsdag
28 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67328