Administratör

Intresseanmälan för sommarjobb inom Supply Chain 2024 i Jönköping

Studerar du första eller andra året på en eftergymnasial utbildning? Vill du få möjligheten att ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2024? Då har vi möjligheterna för dig!

Vi på Poolia samarbetar med olika företag runtom i Jönköping och söker därmed dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV och skaffa dig erfarenheter inför framtida arbetsmöjligheter.

Du som söker bör vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till 33 sommaren 2024.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan redan nu. Urval och intervjuer sker under löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Beroende på arbetsplats och arbetsroll kommer arbetsuppgifterna att variera. Några exempel på vanligt förekommande arbetsroller under sommarperioden är:

• Innesäljare
• Inköpare
• Transportadministratör
• Tulladministratör
• Administratör
• Kundtjänstmedarbetare

Vi på Poolia efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vad för typ av arbetsroll du söker.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning. Gärna inom Supply Chain, Logistik och ledning eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Därtill talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du bör också vara tillgänglig för arbete mellan vecka 24 till vecka 33.

För att trivas i ovanstående arbetsroller är du flexibel, anpassningsbar och tycker om att ta ansvar. Du trivs att samarbeta med andra och inger ett förtroende både internt och externt. Därtill värdesätter du att alltid att ge en mycket god service till kunder samt har en god förmåga att prioritera dina dagliga arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Som konsult kommer du lära känna Rebecca och Isabella som arbetar som konsultchefer hos oss på Poolia, likaså vår trevliga rekryterare Ebba. Vårt största fokus är tillgänglighet och transparens. Du som konsult ska alltid känna dig sedd och få snabba svar på dina frågor. Utöver det så besöker vi dig på din arbetsplats och följer din utveckling. Vidare bjuder vi på Poolia in till årliga sommar och vinterfester; som vi hoppas att du vill vara med på!

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
6 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
69912