Ekonomiassistent

Intresseanmälan för meriterande sommarjobb inom ekonomi 2023

Ekonomistudenter, se hit! Vi söker nu dig som vill ha ett spännande och meriterande sommarjobb inför sommaren 2023. Vi samarbetar med olika företag runt om i Jönköping, stora som små och söker därför dig som är ambitiös och vill ta chansen att bygga på ditt CV samt skaffa dig erfarenheter.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in en ansökan som visar vad du är intresserad av, vi har olika möjligheter som vi matchar mot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på roll och arbetsplats. Vi på Poolia arbetar brett inom ekonomi vilket innebär att vi söker konsulter för roller inom hela ekonomiflödet.
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

– Löpande bokföring

– Kund- och leverantörreskontra

– Ekonomisupport

– Lönehandläggning

– Allmän administration

Vi efterfrågar en variation av olika erfarenheter och kompetenser, därav är det av stor vikt att det framgår tydligt i din ansökan vilka erfarenheter och kompetenser du besitter. Utveckla gärna dina ambitioner och intresse i syfte att lättare kunna matcha dig med rätt tjänst.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar första eller andra året på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att trivas i konsultrollen är du som person öppen, ambitiös och självgående. Du har en god kommunikativ förmåga och besitter en naturlig känsla för service. Din ambition ligger i att få utvecklas och skaffa dig mer erfarenhet hos någon av våra kunder.

För att passa i rollen inom ekonomi bör du vara analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Du talar svenska och engelska flytande. Det är starkt mediterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem.
Notera gärna din tillgänglighet i ansökan.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
11 november
Sista ansökningsdag
31 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66497