Kundtjänst

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Kundtjänst i Jönköping

Vi söker ständigt person för kommande uppdrag inom kundtjänst i Jönköping. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag. När det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten

Konsultuppdragen förekommer i hela Jönköpings län. Arbetsuppgifterna varierar efter den specifika kundens behov men vanligt förekommande uppgifter är:

– Support via telefon och mail för uppdragsgivarens kunder, vilket kan gälla såväl företagskunder som privatpersoner
– Order- och ärendehantering. Såsom att besvara frågor kring leverans samt hantering av reklamationer
– Administrering kring produktinformation och liknande i olika affärssystem

En stor känsla för service och detaljer är ofta väldigt positivt för att vara framgångsrik i denna typ av roll.

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område. Antingen har du längre erfarenhet av arbete inom kundtjänst eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens.

För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service!

Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
12 maj
Sista ansökningsdag
29 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
63277