HR

Intresseanmälan för kommande tjänster inom HR i Jönköping

Vi söker ständigt grymma HR-assistenter för kommande tjänster i Jönköping. Konsultuppdragen inom HR varierar och styrs utifrån våra kunders behov. Vi samarbetar med kunder inom såväl privata som offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in din intresseanmälan via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande möjligheter.

Skicka in din ansökan redan idag, när det dyker upp en tjänst som matchar din profil kontaktar vi dig direkt!

Om tjänsten

Konsultuppdragen förekommer inom hela Jönköpings län. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande önskemål på kunskap är följande:

– Anställningsadministration
– Anställning och avtals relaterade frågor
– Stöd i kollektivavtals relaterade frågor
– Rekrytering
– HR-frågor i relation till systemutveckling

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom annonsen inte gäller en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innefattar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom personaladministration och/eller rekrytering. Arbetet ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och fallenhet för att skapa relationer. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du tar ansvar för att ditt arbete håller hög kvalitet och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet ställer krav på hantering av diverse system vilket intresserar dig. Vidare ser vi även att du bidrar till god energi i arbetsgruppen och visar engagemang för ditt arbete. Våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i ditt CV. Notera gärna din tillgänglighet när du skickar in din intresseanmälan.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
19 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67330