Rektor

Inspirerande Utbildningsledare sökes till ABF Vux i Jönköping

Till en fast anställning hos ABF Vux i Jönköping sökes en inspirerande och motiverande Utbildningsledare. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som Utbildningsledare har du personalansvar för medarbetarna på en av våra SFI skolor. Du har ett helhetsansvar för verksamheten i enlighet med de krav som ställs från vår uppdragsgivare och andra intressenter. Du ansvarar för att gruppen arbetar teamorienterat, enhetligt, flexibelt och kvalitativt inom fastställd budget. Du ansvarar för schemaläggning, resursfördelning och för genomförandet av elevfördelningsmöte. Du har en god relation och tät kontakt med rektor hos uppdragsgivaren. Ditt ansvar är att säkerställa att pedagogiska diskussioner förs i syfte att driva den pedagogiska utvecklingen. Du kommer också att ansvara för att arbetet inför uppdragsgivares granskningar görs i enlighet med styrdokument och avtal. Tillsammans med andra Utbildningsledare inom ABF Vux ansvarar du även för att kvalitetssäkra kursmaterial, arbetsuppgifter och prov och hålla dessa uppdaterade.

Du kommer aktivt att vara med och bidra till att vi utvecklar vår digitala studie- och arbetsmiljö. Du ansvarar för kostnadsbudget och att anpassa verksamhetens resurser utifrån intäktsflödet. Du ansvarar även för att enheten där verksamheten bedrivs håller en god standard och att bra kontakt med fastighetsvärd upprätthålls. Rollen ställer höga krav på en god organisatorisk förmåga.

Vem är du?

Vi söker dig som har

• högskoleutbildning inom pedagogik
• mycket god förmåga att organisera, prioritera, planera, delegera och samordna ditt arbete på ett effektivt sätt med en hög administrativ kompetens som grund
• mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
• goda IT-kunskaper och ett starkt intresse för att driva digital utveckling
• genomgått den statliga rektorsutbildningen eller delta i en pågående rektorsutbildning
• minst två års erfarenhet av ledarskap, personalansvar och budgetansvar

Det är meriterande om du har erfarenhet från vuxenutbildning och att arbeta med andraspråksutbildningar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Om verksamheten

ABF Vux ABF Vux är ett kompetensutvecklingsföretag som erbjuder vuxenutbildningar och arbetsmarknadsinsatser med utgångspunkt i samhällets behov. Målet är att vår verksamhet ska leda till jobb eller fortsatta studier för våra deltagare och studerande. Vi är en språngbräda för våra deltagare och studerande att kunna nå sina mål. Vi ger våra deltagare en hållbar kompetens där kunskaper och färdigheter kan användas i flera olika sammanhang, hela livet.

Vårt arbetssätt grundas i modern forskning. Vi arbetar långsiktigt och som ett led i detta återinvesterar vi alla medel till utveckling av verksamheten. Vi bedriver utbildningsverksamhet på uppdrag av kommuner inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, yrkesvuxenutbildningar samt yrkeshögskoleutbildning på uppdrag av MYH. Inom ABF Jobb, en del av ABF Vux, erbjuder vi omställningsstöd inom ramen för TSL samt tjänsten Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen. ABF Vux ägs av studieförbundsavdelningen ABF Göteborg och har bedrivit verksamhet sedan 1997.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
12 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56894

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.