Innesäljare

Innesäljare till intressant företag i Jönköping!

Vi söker nu två stycken engagerade och drivna innesäljare till en av våra kunder i Jönköping. Önskad start är omgående och uppdraget löper fram till den sista juni. Urval sker löpande så tveka inte, ansök redan idag!

Om tjänsten

I din roll som innesäljare kommer du att arbeta med införsäljning via telefon. Du kommer även att ta emot beställningar, skicka offerter och ordrar. Du arbetar med mindre och medelstora kunder. Du kommer arbeta kontorstider måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasieutbildning och gärna någon utbildning inom sälj. Viktigt att du besitter en administrativ förmåga och att du är van vid att möta företagskunder. I tjänsten handlar det om att i hög grad lyssna och supporta våra kunder samt förstå deras behov och därefter ge ett förslag på lösning och administrera ordern internt med många kontaktytor.Det är viktigt att du har energi och ett stort brinnande intresse för försäljning.

Som person är du utåtriktad, noggrann och stresstålig med ett stort kundfokus. Du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och det är meriterande om du även behärskar engelska. Du är en teamspelare, trivs att samarbeta tillsammans med andra för att nå dina och företagets uppsatta mål.

Om företaget

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
5 mars
Sista ansökningsdag
23 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
52910

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.