Teknisk säljare

Innesäljare med teknisk bakgrund

Nu söker vi för kunds räkning en innesäljare med teknisk bakgrund till ett trevligt kundsupport-team i Jönköping. Intervjuer och urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som teknisk innesäljare/kundsupport kommer du att bli en del av ett engagerat team med fem kollegor. Arbetet bedrivs på kontorstid och pågår initialt i sex månader. För rätt person finns mycket goda möjligheter till fast anställning hos bolaget efter inhyrningsperioden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära orderregistrering och offertskrivning, kundsupport och viss leveransbevakning och reklamationshantering. Du kommer att få vägleda och supportera kunder inom skärande verktyg för metallbearbetning och även arbeta med med viss projektadministration, teknisk dokumentation och tekniska lösningsval gentemot kund. Arbetet innefattar kontaktytor både internt inom bolaget samt externt mot kunder och leverantörer och en del kontakter är internationella.

Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk bakgrund gärna inom metall- eller träbearbetning eller med erfarenhet av kundsupport från en produktverksamhet. Kanske har du erfarenhet av bearbetningsprocesser och produktionsmiljöer? För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att ge service, skapa långsiktiga kundrelationer och att du känner dig bekväm med att besvara tekniska frågor. Vi ser gärna att du som söker är positiv, självständig och noggrann. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och flexibel, så du kan anpassa dig efter kundernas behov.

Svenska och engelska är ett krav. Övriga språk är meriterande. Körkort B är ett krav.

Om verksamheten

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
7 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54150

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.