Försäljning/Affärsutveckling

Innesäljare Indoor till Fagerhults Belysning

Har du ett starkt intresse för elteknik och för tekniska lösningar? Brinner du för att ge support i världsklass till såväl kunder som en intern säljorganisation? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Fagerhults Belysning är inne i ett expansivt skede där deras satsningar på långsiktiga och utvecklande samarbeten med deras kunder är prioritet. De utökar därför sitt team med en Innesäljare inom segmentet Indoor med fokus på inomhusbelysning. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!


Om tjänsten

I rollen som Innesäljare inom Indoor ansvarar du för att hantera olika typer av kundsupportärenden och kundförfrågningar från t. ex. elinstallatörer, konsulter, ljusdesigners och landskapsarkitekter. Du hanterar produktfrågor, förfrågningar och reklamationsärenden som du tar vidare internt både inom försäljning och mot produktion. Till dina arbetsuppgifter hör att erbjuda teknisk support, vara rådgivande och introducera kunderna till tilläggslösningar. Förutom inkommande kundkontakter via telefon och mail arbetar du även proaktivt med nya affärsavslut. Dina primära kontaktytor är Fagerhults kunder och dina kollegor som återfinns både i utesäljorganisationen, i dina närmsta kollegor på innesälj samt i fabrik/produktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Hantera kundsupportärenden

  • Ta fram kundspecifika offerter inom givna ramar

  • Orderhantering (orderregistrering, leveransplaner, leveransbevakning)

  • Hantera förändringar av leveransplan under projektets gång

  • Handlägga reklamationer och returer

  • Vara ett viktigt bollplank och stöd till företagets utesäljare

Vad erbjuder vi dig?

På Fagerhults Belysning erbjuds du en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö med ett brett spann av arbetsuppgifter. Du kommer ingå i vårt supportteam där alla arbetar mot att möta våra kunders behov och ge den absolut bästa kundupplevelsen.

Hos oss arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget.

Placeringsort är Fagerhult där ditt skrivbord står färdigt men möjligheter till distansarbete ett par dagar i veckan finns, då Fagerhults Belysning tillämpar ”Flexible Work-policy”.

Vem är du?

Du är en noggrann, analytisk och lösningsfokuserad person som älskar att bygga långsiktiga relationer och säkerställer alltid den bästa möjliga kundupplevelsen. Du är positiv och har ett stor eget driv samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor. Vi ser även att du är strukturerad och kan prioritera dina egna arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. För att du ska trivas hos oss är det viktigt med ett tydligt kundfokus, att vilja utvecklas och fokusera på framgång. Du har ett tekniskt intresse och kanske några års erfarenhet av försäljning och/eller kundsupport, gärna inom B2B. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Om verksamheten

Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 12 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 37 % kvinnor och 63 % män.

Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 27 länder runt om i världen.

Bra för dig att veta

Ansvarig rekryteringskonsult är Linnea Broman, 072-078 83 17, på Poolia Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
3 mars
Sista ansökningsdag
2 april
Referensnummer
12188