Innesäljare

Innesäljare för framtida uppdrag i Jönköping

Just nu söker vi drivna och engagerade innesäljare för framtida uppdrag ute hos kunder i Jönköping. Låter detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som innesäljare kommer du verka merförsäljande och arbeta med att stärka kundrelationer i kontakt med nya och befintliga kunder. Vidare kommer du fungera rådgivande inom arbetsområdet för att säkerställa kundnöjdhet.

Vem är du?

Kanske har du en bakgrund inom inredning, teknik, elektronik eller marknadsföring och vill ta steget och testa på innesälj? Eller så har du längre erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst och vill utvecklas i en ny roll?

I en roll som innesäljare ingår mycket kundkontakt vilket innebär att du behöver vara serviceminded, samarbetsvillig samt ha goda kommunikativa kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du som söker är social och relationsskapande samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55347

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.