Inköpare Strategisk

Inköpare till större organisation i Jönköping

Har du tidigare erfarenhet av större upphandlingar och trivs med ett varierande arbete? Vi söker nu en inköpare till en större offentlig organsiation i centrala Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis och förväntas pågå i sex månader med önskad start omgående. Låter detta som din nästa utmaning? Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vår kund gör en kraftsamling kring sitt upphandlingsarbete och behöver extern förstärkning för att skapa större framdrift i pågående arbete. Idag består inköpsgruppen av två personer som arbetar med aktuella upphandlingar. I rollen som inköpare kommer du arbeta med offentliga upphandlingar inom ett flertal olika områden och ha mycket kontakt internt och externt. Merparten av arbetet kommer innefatta att arbeta igenom upphandlingsdokument och gå igenom anbud för att sedan lägga fram förslag till inköpschefen.

Vem är du?

För att passa i rollen har du en relevant högskoleexamen och ett par års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, önskvärt är erfarenhet från både offentlig och privat sektor. Då arbetet innefattar många kontaktytor internt och externt krävs en god kommunikationsförmåga på svenska såväl som engelska. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med LUF 2016:1146, har du tidigare arbetat i Tendsign är det meriterande.

Som person behöver du vara lösningsorienterad, drivande och strukturerad i ditt arbete. Du har en förmåga att ta till dig och analysera ny information och agerar därefter genomtänkt.

Om verksamheten

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55399

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.