Inköpare

Inköpare till Karl H Ström i Jönköping

Är du inköpare? Då finns möjlighet att få ett riktigt roligt, viktigt och varierande jobb för dig!

Vi söker nu en inköpare till Karl H Ström. Tjänsten är på konsultbasis under 1 år med start i oktober/november.
Du jobbar på huvudkontoret i Jönköping. Där får du ett eget kontor, gott kaffe och Smålands trevligaste kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som inköpare hos Karl H Ström har du en viktig roll i teamet som sköter de löpande inköpen. Du är med och utvecklar arbetet och ser till att varor finns för leverans på ett resurseffektivt sätt.

Karl H Ström är generalagentur för ett flertal varumärken – du jobbar med både svenska och internationella leverantörer. Bland kunderna finns större delen av landets elgrossister, elbutiker, byggvaruhandlare och viss webförsäljning.

I dina uppgifter ingår även leveransbevakningar, uppföljning och avstämningar med leverantörer och arbetar med artikeladministration.

Tjänsten är på heltid och på plats i Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna kopplat till inköp. Har du en eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande är det meriterande.

För att du ska trivas i din tjänst är det viktigt att du:

? Har förståelse för informations- och materialflöden och är van vid att arbeta i olika affärssystem.
? Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
? Goda kunskaper av MS Office.
? Har en kommunikativ förmåga och trivs med att ha många kontaktytor och samarbeten.

Som person är du nyfiken, prestigelös och positiv. Du är lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Du besitter även en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Om verksamheten

Karl H Ström är döpt efter grundaren som startade företaget 1919. Han var en nyfiken man, väldigt intresserad av ny teknik. Hade han levt idag hade han kallats en early adopter.

Sedan starten har företaget Karl H Ström utvecklats många gånger om. Alltid legat i teknisk framkant. Då liksom nu erbjuder KHS produkter med innovativ teknik – allt från armaturer med Bluetooth till ljusstyrning för offentlig miljö.

MILJÖFOKUS. När Karl H Ström tog in en konsult för att få input i hur de kan bli ännu bättre på sitt hållbarhetsarbete blev svaret lika överraskande som självklart: sälj ännu mer.
– Det är det som är så roligt med att jobba med energieffektivisering – våra produkter hjälper kunder att spara upp till 95 procent energi. Något som också leder till minskat koldioxidutsläpp. Det får mig att känna att jag gör något bra för miljön varje dag jag är på jobbet, säger Joakim Grönlund, inköpschef

FÖRETAGET. Idag har Karl H Ström 27 anställda i Sverige och 3 i Norge. Huvudkontor och lager ligger Jönköping. Säljkontor finns i Malmö, Göteborg, Eskilstuna, Norrköping, Stockholm och Oslo. Företaget omsätter omkring 140 miljoner kronor årligen.

Karl H Ström har valt att samarbeta med Poolia i denna rekrytering. För frågor kontakta ansvarig Rekryterare Rebecca Levinsson på rebecca.levinsson@poolia.se

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
18 september
Sista ansökningsdag
8 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69541