Inköpare

Inköpare till Karl H Ström i Jönköping

Vill du få möjlighet att anta en rolig och utmanande roll som Inköpare tillsammans med ett härligt team? Trivs du i en roll där du får vara serviceinriktad och ha daglig kontakt med olika leverantörer?

Vi söker nu en Inköpare till Karl H Ström. Tjänsten är initialt på konsultbasis med start omgående och för rätt person finns möjlighet att gå över i anställning direkt till företaget.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I din roll som Inköpare hos Karl H Ström har du en viktig roll i att stötta övriga teamet med löpande inköp och bidra till att utveckla arbetet. Du säkerställer att tillgång till material finns för leverans på ett resurseffektivt sätt. Därtill bevakar och registrerar du orderbekräftelser, gör leveransbevakningar, genomför avstämningar med leverantörer och arbetar med artikeladministration.

Hos Karl H Ström blir du en del av ett prestigelöst team som värnar om samverkan.

Arbetstid: Kontorstid måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och har arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna kopplat till inköp eller tidigare har arbetat inom service. Vi ser gärna att du har en förståelse för informations- och materialflöden samt tidigare vana vid att arbeta i olika affärssystem. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande ser vi detta som meriterande för tjänsten. För tjänsten krävs även att du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat samt har goda kunskaper av MS Office.

För att trivas i rollen som Inköpare till Karl H Ström så är du nyfiken, prestigelös och positiv. Du är lösningsorienterad och har en god förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Vidare har du ett affärsfokus och är noggrann och strukturerad i ditt sätt att utföra dina arbetsuppgifter. Därtill ser vi gärna att du har en kommunikativ förmåga då rollen innefattar många kontaktytor samt att du trivs i en roll där du får samarbeta med andra för att lyckas mot verksamhetens gemensamma mål.

Om verksamheten

När elen började göra sitt intåg i de svenska hemmen, behövde grundaren Karl Herrman Ström strömbrytare, för att använda tillsammans med mässingdetaljer som han tillverkade i sitt gjuteri. Året var 1919 och han grundade företaget Karl H Ström som började köpa innovativa produkter i Tyskland. Den första produkten var en strömbrytare, som sedan följdes porslinssäkringar, båda produkterna var på den tiden ny teknik som förändrade och förbättrade vardagen för många människor. Sedan starten 1919 har de utvecklats många gånger om och erbjuder idag produkter med ny innovativ teknik – allt från armaturer med Bluetooth till ljusstyrning för offentlig miljö. Ny teknik, som förbättrar, engagerar och ger dem en hållbar utveckling.

De har större delen av landets elgrossister, elbutiker, byggvaru- och järnhandlare som kunder. Med deras stora återförsäljarnät krävs en snabb och effektiv kundservice genom hela flödet – från order till distribution. Idag sker det ifrån deras lager i Jönköping. Deras kunder kan alltid räkna med maximal specialistkompetens inom respektive produktområde. Precis som att de satsar på hög kvalitet hos deras produkter ställer de stora krav på sig själva.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
16 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66504