Ingenjör

Ingenjör till logistikavdelningen på internationellt företag i Huskvarna

Till ett större internationellt företag i Huskvarna söker vi nu en driven ingenjör för arbete med returemballage. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår initalt sex månader med god chans till förlängning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du ha kontakt med interna och externa komponentleverantörer för försörjning av returemballage. Du kommer vidare utveckla packinstruktioner, planera flöden och processer samt hantera IT-stöd relaterat till returemballage. Arbetet innebär också deltagande i projekt vid nya emballagetyper.

Vem är du?

För att passa för den här tjänsten har du en Ingenjörsutbildning med inriktning mot logistik, industriell ekonomi, maskinteknik eller motsvarande erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du talar och skriver flytande på svenska såväl som engelska. Som person är du självgående, drivande och analytisk. Du tycker om att samarbeta med andra och har ett servicetänk. Din kommunikationsförmåga är god och du trivs i en internationell miljö.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Jönköping
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53603

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.